Graella d’activitats pel 4 de desembre – URGENT

La graella d’activitats clau per el dia 4 a la UAB és la següent:

12h. Reunió comissió tècnica amb el Secretari General i el Vicerector d’Estudiants i Cultura. Es realitza a la Facultat de Ciències de la Comunicació.

12′30h. Roda de premsa professors per donar suport a les mobilitzacions. Es realitzarà al Rectorat.

13h. Reunió del professorat a favor de les mobilitzacions amb representants de les assemblees. Per tenir un contacte i persona visible a l’hora de comunicar-se, a cada facultat, amb les assemblees. Imprescindible enviar representants de cada assemblea. La reunió es realitzarà a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Polítiques.

14h. Reunió informativa oberta a tothom sobre l’estat de les negociacions de les ocupacions. Es realitzarà a l’Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres.

18h. Reunió de Negociació amb la Comissionada. A la negociació hi participaran membres del Comitè Contra Bolonya de la UAB, President de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), Comissionada d’Universitats de la Generalitat (Blanca Palmada), Rector de la UAB i Rector de la UB. Serà a Ciències de la Comunicació.

Comentaris:

  1. És molt important assistir a la reunió informativa de les negociacions per tal de garantir transparència. Hem escollit per això un espai prou ampli per això i per donar suport a les ocupacions de Lletres i de Polítiques.
  2. La precipitació i necessitat d’aquest horari ha fet que no estigui inclòs a la programació d’activitats de moltes ocupacions. Sisplau, desplegueu les vostres maravelloses arts per tal de difondre aquesta reunió.
  3. De cara a la reunió informativa de les negociacions: S’ha de realitzar difusió (octavetes, pancartes, cartells…), molt important, si es pot afegir a les octavetes informatives de les activitats a les facultats, perfecte, sinó caldrà fer mitjans alternatius (PANCARTES I FULLS ESPECÍFICS JA!!).


%d bloggers like this: