Si la UAB et crema…

Enguany és el primer cop que la UAB cobra per donar un servei imprescindible per al seguiment del curs i que, de fet, està inclòs al concepte de matrícula que tothom i tot-dona abona curs rere curs…¿per què?

També aquest és el curs de les retallades monumentals, de la supressió d’optatives...Classes magistrals de fins a 140 persones

I el curs de la “revolució pedagògica” de Bolonya – algú se’n recorda?- …

En paraules de la Generalitat… què és l’EEES? una mena de bitllet d’Inter-rail” (font: pàgina oficial de la Generalitat):

Documentació i links d’interès amb extractes destacats:

Desprès d‘anys d’acumulació de dèficit i deute per l’impagament de la Generalitat, tot i les previsions i denúncies de l’estudiantat i l’esquerra sindical. Desprès dels informes d’irreguralitats financeres de la UAB fets per la Sindicatura de Comptes, desprès de la promoció dels antics caps de l’equip de govern (l’ex-rector, la ex-degana de Lletres, l’ex-Secretari General), … la realitat colpeja i la Rectora decideix fer un Pla de Racionalització de la despesa (d’abaratiment de costos, de devaluació de la qualitat i d’encariment dels estudis a costa de la butxaca estudiantil… el PRIM) … Aquest document fa un diagnòstic i una contraproposta per afrontar “la crisi” de la universitat. Va ser presentat a Claustre, però no va aconseguir aturar mesures com la de la Taxa Campus Virtual…

De l’11 de març presentat per la vicerectora de Política Acadèmica, doctora Montserrat Farell Ferrer.

Pàgines. 17-18: Referent a la docència als estudis de Grau:

1. Assignatures transversals en grups “multiús”

Reprogramar les assignatures transversals per a convertir-les en assignatures que permetin programar grups “multiús”, entenent per assignatures transversals aquelles que, amb el mateix nom o un nom semblant, tenen continguts similars i bàsics i s’imparteixen per  a diferents titulacions i en diferents grups.

2. Reagrupaments en classes magistrals.

En el format de classe magistral, reagrupar els estudiants fins a una mida màxima de 140 estudiants per grup. S’admetran reagrupacions més nombroses, si els espais docents i les infraestructures ho permeten”.”

Més informació i convocatòries…

PLATAFORMA CONTRA EL PRIM


 
A %d bloguers els agrada això: